IK serv

Mi smo mala kompanija sa sjedištem u Frankfurtu na Majni. Mi smo bili djeluju u brzo mijenja svijet računarstva za gotovo 17 godina. Naša većinska baza kupaca sastoji se od malih do srednjih poduzeća.

Male tvrtke (odvjetničke firme, ordinacije liječnika, zanatskih poduzeća) također imaju pravo na dobro funkcioniranje i pristupačne IT rješenje. Pokušavamo zadovoljiti ovaj zahtjev stvaranjem dobro funkcionalne baze, koncentrirajući se na probleme naših kupaca i pokušava dobiti maksimum iz postojeće baze.

Bilo da je industrija rješenja, telematika infrastruktura, umrežavanje, poruke sustava, sigurnost, računalna telefonija integracija, Podrška za svoj računalni odjel, ugovor o servisiranju, pa čak i audio video editing, mi uvijek pokušati stvoriti kompletan rješenje Koji zadovoljavaju zahtjeve kupaca profesionalno i financijski.

Budući da je zadovoljstvo kupaca je najvažnija stvar, i uvijek je naš glavni prioritet. To je osnova povjerenja za suradnju u dugoj vožnji, a preporuka zadovoljnog kupca je, po našem mišljenju, često vrijedi mnogo više od novca uložio u oglašavanje.

Mi radimo brzo, čisto, uvijek pokušati biti dostupan i uvijek na ruci. Naš cilj je da ostavimo iza sebe funkcionalan računalni krajolik kako bismo mogli živjeti na naš rad pristojno.

Provjera i pregledavanje računala krajolik po prvi put će vas koštati ništa. Možda ovom prigodom možemo riješiti neke male (ili velike) probleme za vas.

Dakle, pogledajte okolo, nazovite nas, i dobiti svoju sliku.