Impresum

IKSERV-IT usluge i upravljanje mrežom

Vlasnik:
IKSERV
I
van Kopacek

U hotelu Leinrita 15
60386 Frankfurt
Njemačka

Kontakt:
Mobile: + 49 (0) 176/10 197 487
E-mail: info@ikserv.net

Web stranica: www.ikserv.net

Odricanje:
Obveza sadržaja:

Sadržaj naših stranica je stvoren s najvećom pažnjom. Međutim, ne možemo jamčiti točnost, potpunost i pravovremenost sadržaja. Kao davatelj usluga, mi smo odgovorni za naš vlastiti sadržaj na ovim stranicama u skladu s općim zakonima u skladu s poglavlje 7 (1) TMG. Međutim, prema odjeljcima 8 do 10 TMG, mi kao davatelj usluga nismo dužni nadzirati prenosive ili pohranjene informacije trećih strana ili tražiti okolnosti koje ukazuju na ilegalne aktivnosti. Obveze uklanjanja ili blokiranja korištenja informacija u skladu s općim zakonima i dalje su neutjecale. Odgovornost u tom pogledu, međutim, je moguće samo iz trenutka saznanja o određenom kršenju zakona. Čim postanemo svjesni takvog kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj.

Odgovornost za linkove:

Naša ponuda sadrži linkove na vanjske web stranice trećih strana, sadržaj koji nemamo kontrolu nad. Zato ne možemo jamčiti sadržaj trećih strana. Odgovarajući davatelj ili operator stranica uvijek je odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice su provjerene za moguće kršenje zakona u vrijeme povezivanja. Ilegalni sadržaj nije uočljiv u vrijeme povezivanja. Međutim, trajno praćenje sadržaja povezanih stranica nije razumno bez konkretnih indikacija kršenja zakona. Čim smo postali svjesni kršenja zakona, mi ćemo ukloniti takve linkove odmah.

Autorsko pravo:

Sadržaj i radovi koje su stvorili operateri web-mjesta na ovim stranicama podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. Reprodukcija, obrada, Diseminacija i bilo koje vrste eksploatacije izvan ograničenja autorskih prava zahtijevaju pismeni pristanak pojedinog autora ili autora. Stvoritelj. Preuzimanja i kopije ove stranice su dopuštene samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Do te mjere da je sadržaj na ovoj stranici nije stvoren od strane operatora, autorska prava trećih strana će se poštovati. Posebno je sadržaj trećih strana označen kao takav. Ako ipak postanete svjesni kršenja autorskih prava, molimo vas da nas obavijestite u skladu s tim. Čim postanemo svjesni kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti takav sadržaj.

Privatnost:

Korištenje naše web stranice je obično moguće bez otkrivanja bilo kakve osobne podatke. Do te mjere da se osobni podaci (kao što su ime, adresa ili adrese e-pošte) prikupljaju na našoj web stranici, to se uvijek radi na dobrovoljnoj osnovi, koliko je to moguće. Ti se podaci neće prenijeti trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka.
Željeli bismo istaknuti da je prijenos podataka na internetu (npr. Sigurnosnih ranjivosti u komunikaciji e-pošte). Potpuna zaštita podataka iz pristupa trećim stranama nije moguća.

Upotreba podataka za kontakt objavljena kao dio Impresum obveza trećih strana za slanje neželjene reklame i informacijski materijali je ovime izričito prigovorio. Operateri web stranice izričito zadržavaju pravo poduzeti pravne akcije u slučaju neželjene slanja informacija o oglašavanju, kao što su spam e-mailova.