Privatnosti

Vrlo smo sretni zbog vašeg interesa za našu kompaniju. Zaštita podataka je posebno važna za upravljanje IKSERV. U principu, moguće je koristiti IKSERV web stranicu bez ikakvih osobnih podataka. Međutim, ako osoba želi koristiti posebne usluge iz naše tvrtke putem naše web stranice, osobni podaci mogu biti obrađeni. Ako je obrada osobnih podataka nužna i ako ne postoji pravna osnova za takvu obradu, općenito dobivamo pristanak dotične osobe.

Obrada osobnih podataka, kao što su ime, adresa, adresa e-pošte ili telefonski broj zahvaćene osobe, uvijek se provodi u skladu s općim Uredbom o zaštiti podataka i u skladu s ICSERV primjenjivim na ICSERV. Propisi o zaštiti podataka za naciju. Kroz ovu izjavu o privatnosti naša tvrtka želi informirati javnost o prirodi, opsegu i svrsi osobnih podataka koje prikupljamo, koristimo i procesiram. Osim toga, pogođeni osobe će biti informirani o pravima na koje su pod naslovom ove politike privatnosti.

Kao kontrolor, IKSERV je implementirao brojne tehničke i organizacijske mjere kako bi osigurali da su osobni podaci obrađeni putem ove web stranice najpotpuniji mogući. Međutim, Internet-based prijenos podataka općenito može imati sigurnosne ranjivosti, tako da apsolutna zaštita ne može biti zajamčena. Iz tog razloga, svaka osoba koja je u pitanju je besplatna za prijenos osobnih podataka na nas alternativnim sredstvima, na primjer telefonom.

1. Definicije

IKSERV ' s pravilnik o zaštiti privatnosti temelji se na uvjetima koje koristi Europska direktiva i regulatorni službenik u usvajanju opće Uredbe o zaštiti podataka (DS-GMO). Naša pravilnik o zaštiti privatnosti treba biti lako čitljiv i razumljiv javnosti, kao i našim klijentima i poslovnim partnerima. Da bi to osigurali, željeli bismo unaprijed objasniti pojmove koji se koriste.

U ovoj izjavi o privatnosti koristimo, između ostalog, sljedeće pojmove:

 • (a) osobni podaci

  Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na identificirane ili prepoznatljive fizičke osobe ("dotična osoba"). Identificirana je fizička osoba koja je izravno ili neizravno dodijeljena, posebno dodjeljujući ga identifikatoru kao što je ime, na identifikacijski broj, na podatke o lokaciji, na mrežni identifikator ili na jednu ili više posebnih značajki koje odražavaju Fizički, fiziološki, genetski, psihološki, gospodarski, kulturni ili društveni identitet ove fizičke osobe može se identificirati.

 • b) osoba u pitanju

  Osoba koja je u pitanju je svaka identificirana ili prepoznatljiva fizička osoba čije osobne podatke obrađuje kontrolor.

 • c) obrada

  Obrada je bilo koja operacija izvedena sa ili bez pomoći automatiziranih postupaka ili bilo kakvog niza operacija vezanih uz osobne podatke kao što su prikupljanje, sakupljanje, organiziranje, uređenje, pohranjivanje, podešavanje ili mijenjanje, Čitanje, dohvaćanje, korištenje, otkrivanje putem prijenosa, distribucije ili drugog oblika isporuke, podudaranja ili povezivanja, ograničavanje, brisanje ili uništavanje.

 • D) ograničenje obrade

  Ograničenje obrade je obilježavanje pohranjenih osobnih podataka s ciljem ograničavanja njegove buduće obrade.

 • e) profiliranje

  Profiliranje je bilo koja vrsta automatizirane obrade osobnih podataka koje se sastoji u ovim osobnim podacima koji se koriste za procjenu određenih osobnih aspekata vezanih uz fizičku osobu, posebno za rješavanje aspekata Analizirati ili predvidjeti rad ove fizičke osobe, gospodarsku situaciju, zdravlje, osobne preference, interese, pouzdanost, ponašanje, boravište ili promjenu lokacije.

 • f) Pseudonymization

  Pseudonymization je obrada osobnih podataka na takav način da se osobni podaci više ne mogu dodijeliti određenoj pogođenim osobama bez korištenja dodatnih informacija, pod uvjetom da ovaj dodatni podaci Informacije se čuvaju odvojeno i podliježu tehničkim i organizacijskim mjerama kako bi osigurali da osobni podaci nisu dodijeljeni identifikovani ili prepoznatljivom prirodnom osobom.

 • g) odgovoran ili kontrolor

  Osoba odgovorna za obradu je fizička ili pravna osoba, autoritet, ustanova ili drugo tijelo koje odlučuje isključivo ili zajednički s drugima u svrhu i sredstva za obradu osobnih podataka. Ako su svrhe i sredstva ove obrade osigurana zakonom EU-a ili zakonom država članica, odgovorna osoba može ili osigurava specifične kriterije njegove oznake u skladu s zakonom EU-a ili zakonom država članica. Biti.

 • h) naručiti procesori

  Naručite procesor je fizička ili pravna osoba, autoritet, ustanova ili drugo tijelo koje obrađuje osobne podatke u ime odgovorne osobe.

 • i) prijemnik

  Primatelj je fizička ili pravna osoba, autoritet, entitet ili drugo tijelo koje se otkrivaju osobne podatke, da li ili ne to je treća strana. Međutim, vlasti koje mogu primati osobne podatke iz zakona EU-a ili zakona država članica ne mogu se smatrati primateljima.

 • j) treća strana

  Treća strana je fizička ili pravna osoba, autoritet, ustanova ili drugo tijelo osim osobe u pitanju, odgovorna osoba, procesor i osobe koje su odgovorne za izravnu odgovornost odgovorne osobe ili odgovorne osobe. Redoslijed procesora ima moć da obrađuju osobne podatke.

 • k) pristanak

  Suglasnost je bilo koja osoba koja je dobrovoljno dala dotična osoba za određeni slučaj na informiran i nedvosmislen način, u obliku deklaracije ili drugog jasna potkrijepljene zakona namijenjenog da se osoba koja se bavi Razumijevanje da se slaže s obradom osobnih podataka koji se odnose na njega.

2. Ime i adresa kontrolera

Odgovorni u smislu opće Uredbe o zaštiti podataka, ostali zakoni o zaštiti podataka koji se primjenjuju u državama članicama Europske unije i druge odredbe zakona o zaštiti podataka su:

 

IKSERV

U hotelu Leinrita 15

60386 Frankfurt

Njemačka

Telefon: + 49 176 1019 7487

E-mail: info@ikserv.net

Web stranica: www.ikserv.net

3. Kolačiće

IKSERV web stranice koriste kolačiće. Kolačići su tekstualne datoteke koje se pohranjuju i pohranjuju na računalni sustav putem internetskog preglednika.

Mnoga web-mjesta i poslužitelji koriste kolačiće. Mnogi kolačići sadrže takozvani ID kolačića. ID kolačića jedinstveni je identifikator kolačića. Sastoji se od niza putem kojeg se web-mjesta i poslužitelji mogu dodijeliti određenom internetskom pregledniku u kojem je kolačić spremljen. To omogućuje web stranice i servere posjetili razlikovati pojedinačni preglednik osobe u pitanju od drugih Internet preglednicima koji sadrže druge kolačiće. Specifičan internetski preglednik može se prepoznati i identificirati pomoću jedinstvenog ID-a kolačića.

Pomoću kolačića, IKSERV može pružiti korisnicima ove web stranice s više user-friendly usluge koje ne bi bilo moguće bez kolačića postavljanje.

 

Pomoću kolačića, informacije i ponude na našoj web stranici mogu biti optimizirane u smislu korisnika. Kolačići omogućuju nam da prepoznaju korisnike naše web stranice, kao što je spomenuto. Svrha ovog prepoznavanja je olakšati korisnicima korištenje naše web stranice. Na primjer, korisnik web-mjesta koji koristi kolačiće ne mora ponovno unositi svoje pristupne podatke svaki put kada posjete web-mjesto, jer to preuzima web-mjesto i kolačić spremljen na korisničkom računalnom sustavu. Drugi primjer je kolačić shopping košarice u online trgovini. Online Store pamti stavke kupac je stavio u virtualni košaricu preko Cookie.

 

Osoba koja se brine može spriječiti postavljanje kolačića putem naše web stranice u bilo koje vrijeme putem odgovarajuće postavke koristi Internet preglednik i tako trajno objekt za postavljanje kolačića. Kolačići koji su već postavljeni također se mogu izbrisati u bilo koje vrijeme putem internetskog preglednika ili drugih softverskih programa. To je moguće u svim popularnim Internet preglednicima. Ako osoba u pitanju deaktivira postavljanje kolačića u Internet pregledniku koristi, ne sve funkcije naše web stranice mogu se u potpunosti koristiti.

4. Zbirka općih podataka i informacija

IKSERV website prikuplja niz općih podataka i informacija sa svakim posjetom web stranici od strane pogođene osobe ili automatizirani sustav. Ovi Opći podaci i podaci pohranjuju se u datoteke zapisnika poslužitelja. (1) preglednik vrste i verzije koristi (1) može se sažeti, (2) operacijski sustav koristi sustav pristupa, (3) web stranice iz kojih pull-Ready sustav ulazi naše web stranice (tzv. referrer), (4) podstranice, Koji su kontrolirani od strane pull-to-use sustava na našoj web stranici, (5) Datum i vrijeme pristupa web stranici, (6) adresa internetskog protokola (IP adresa), (7) davatelj internetskih usluga sustava Access i (8) Ostali slični podaci i podaci koji se koriste kako bi spriječili sigurnost u slučaju napada na naše informacijske tehnologije sustava.

Kada koristite ove opće podatke i informacije, IKSERV ne privući nikakve zaključke o osobi u pitanju. Umjesto toga, ova informacija je potrebna kako bi (1) dostaviti sadržaj naše web stranice ispravno, (2) optimizirati sadržaj naše web stranice, kao i oglašavanje za to, (3) dugoročno funkcioniranje naših informacijskih tehnologija sustava I kako bi se osigurala tehnologija naše web stranice, kao i (4) pružiti tijelima za provedbu zakona s informacijama potrebnih za provedbu zakona u slučaju cyberattack. Ova anonimno prikupljena podataka i informacija je, Dakle, ocijenjen od strane IKSERV, s jedne strane, statistički i dalje s ciljem povećanja zaštite podataka i sigurnosti podataka u našoj tvrtki, kako bi se u konačnici postići optimalnu razinu zaštite za one od nas. Obrade podataka. Anonimni podaci datoteka zapisnika poslužitelja pohranjuju se odvojeno od svih osobnih podataka koje pruža osoba s utjecajem.

5. Registracija na našoj web stranici

Osoba koja je u pitanju ima priliku registrirati se na web stranici kontrolera s osobnim podacima. Što osobni podaci se prenose na kontroler rezultate iz odgovarajuće maske za unos koji se koriste za registraciju. Osobni podaci uneseni od strane dotične osobe prikupljaju se i pohranjuju isključivo za unutarnju uporabu od strane kontrolera odgovornog za obradu i za vlastitu svrhu. Kontroler može dogovoriti za jedan ili više ugovornih procesora, kao što je dobavljač usluga, da se prenose, koji će također koristiti osobne podatke isključivo za unutarnju uporabu, što je odgovornost za Upravitelj izračuna se pripisiva prednostima.

Registracija na web stranici kontrolera također se koristi za pohranjivanje IP adrese koju je dao davatelj internetskih usluga (ISP) dotične osobe, Datum i vrijeme registracije. Skladištenje ovih podataka odvija se protiv pozadine da je to jedini način da se spriječi zlouporabe naših usluga i, ako je potrebno, kako bi se omogućilo da se ovi podaci istražuju. U tom pogledu potrebno je pohraniti ove podatke kako bi se osigurao kontroler. Kao stvar principa, ovi podaci neće biti proslijeñen trećim stranama, osim ako postoji zakonska obveza da se proslijedi ili ako je provođenje zakona je donesen.

Registracija dotične osobe, s dobrovoljnim objavljivanjem osobnih podataka, služi kontroleru da ponudi dotične osobe ili usluge koje su, zbog prirode robe, samo registrirani korisnici. Može se ponuditi. Registrirane osobe mogu besplatno mijenjati osobne podatke koji se nalaze u vrijeme registracije ili ga potpuno izbrisati iz skupa podataka kontrolera.

Osoba odgovorna za obradu obavješćuje svaki zahtjev u bilo kojem trenutku, na upit, o tome koji su osobni podaci o dotične osobe pohranjeni. Nadalje, osoba odgovorna za obradu ispravlja ili briše osobne podatke na zahtjev ili obavijest o dotične osobe, pod uvjetom da ne postoje obveze pravne zadržavanja. U tom kontekstu, svi zaposlenici kontrolera su dostupni osobi koja je u pitanju kao kontakt osobe.

6th. Pretplata na newsletter

Na IKSERV web stranici, korisnici su dobili priliku da se pretplatite na naše tvrtke newsletter. Koji se osobni podaci prenose na kontroler kada je naručio newsletter je rezultat unosa maska koristi za tu svrhu.

IKSERV obavještava svoje kupce i poslovne partnere o ponudama tvrtke u redovitim intervalima putem newslettera. Kao pitanje principa, newsletter naše tvrtke može primiti samo osoba koja je u pitanju ako (1) osoba koja je u pitanju ima valjanu e-mail adresu i (2) dotične osobe registre za newsletter. Iz pravnih razloga, potvrda e-pošte u dvostrukim opt-u postupku će biti poslana na e-mail adresu, koja je prva registrirana od strane pogođene osobe za isporuku e-pošte. Ova potvrda e-pošte se koristi za provjeru da je vlasnik adrese e-pošte, kao osoba u pitanju, je ovlašten primanje newslettera.

Prilikom registracije za newsletter, mi također pohraniti IP adresu računalnog sustava koristi pogođeni osoba u vrijeme registracije, kao i Datum i vrijeme registracije. Zbirka tih podataka je potrebna kako bi se mogao shvatiti (moguće) zlouporabe e-mail adresu osobe pogođene na kasniji datum i stoga služi za osiguravanje pravne zaštite kontrolera.

Osobni podaci prikupljeni kao dio registracije za newsletter bit će korišteni samo za slanje našeg newslettera. Pretplatnici na newsletter također mogu biti informirani putem e-maila, ako je to potrebno za rad newsletter usluge ili registracije u tom pogledu, kao u slučaju promjena newsletter ponude ili u slučaju promjene u tehničkom Možda je tako. Bez otkrivanja osobnih podataka prikupljenih kao dio newslettera će se prenijeti na trećim stranama. Pretplata na naš newsletter može biti otkazana od strane osobe u bilo koje vrijeme. Pristanak na skladištenje osobnih podataka koje nam je dao osoba koja se tiče newslettera može se opozvati u bilo kojem trenutku. U svrhu opoziva pristanka, tu je odgovarajući link u svakom newsletter. Također je moguće odjaviti iz newslettera izravno na web stranici kontrolera u bilo koje vrijeme, ili komunicirati to kontroler na bilo koji drugi način.

7th. Bilten praćenje

Newsletteri IKSERV sadrže tzv brojanje piksela. Brojanje piksela je minijatura grafički ugrađen u takve e-mailove, koji su poslani u HTML formatu kako bi se omogućilo snimanje zapisnika datoteke i logsoon analize. To omogućuje statističku analizu uspjeha ili neuspjeha online marketinške kampanje biti provedena. Koristeći ugrađen brojanje piksel, IKSERV može otkriti ako i našto elektronička pošta je OpenBSD mimo izvještačen osoba i što povezati in elektronička pošta preterit od be pristup mimo zahvaćena osoba.

Takvi osobni podaci prikupljeni putem brojanja piksela sadržanih u biltene bit će pohranjeni i ocjenjivani od strane kontrolera kako bi optimizirali biltene i poboljšali sadržaj budućih newslettera. Zainteresirane osobe. Ovi osobni podaci neće se dijeliti s trećim stranama. Pogođene osobe imaju pravo u bilo koje vrijeme da opoziva zaseban obrazac pristanka koji je izdan kroz dvostruki opt-u postupku. Nakon opoziva, kontroler će izbrisati ove osobne podatke. IKSERV automatski interpretira deregistration od primitka newslettera kao opoziv.

8. Pristup putem web stranice

Zbog zakonskih propisa, IKSERV web stranica sadrži informacije koje omogućuju brzi elektronički kontakt s našom tvrtkom, kao i izravnu komunikaciju s nama, što je ujedno i Opća adresa takozvane Elektronička pošta (adresa e-pošte). Ako zahvaćena osoba kontaktira kontrolera putem e-maila ili putem obrasca za kontakt, osobni podaci koje korisnik prenosi bit će automatski pohranjeni. Takve osobne podatke, prenosi na dobrovoljnoj osnovi od strane pogođene osobe na kontroler, je spremljena u svrhu obrade ili kontaktiranja dotične osobe. Ovi osobni podaci neće se prenijeti trećim stranama.

9. Rutinsko brisanje i blokiranje osobnih podataka

Kontrolor obrađuje i pohranjuje osobne podatke dotične osobe samo za razdoblje potrebno za postizanje svrhe skladištenja, ili ako je to učinjeno od strane Europske redovne i redovne usluge, ili Drugi zakonodavac je predviđeno zakonima ili propisima koje osoba odgovorna za obradu je podložna.

Ako je svrha skladištenja u trajanju ili razdoblju skladištenja propisane od strane Europske direktive i Uredbe dužnosnik ili drugi nadležni zakonodavac istekne, osobni podaci su rutinski i u skladu s zakonskim Propisi blokirani ili izbrisani.

10. Prava dotične osobe
 • (a) pravo na potvrdu

  Svaka osoba koja je u pitanju ima pravo odobren od strane Europskog Kodeksa Direktive i Uredbe kako bi se zahtijevao od kontrolera da potvrdi obrađuju li se u odnosu na osobne podatke. Ako je pogođena osoba želi koristiti ovaj pravo potvrde, on ili ona može kontaktirati zaposlenik kontrolera u bilo koje vrijeme.

 • b) pravo na informacije

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo koje odobrava europski povjerenik za Direktivu i regulaciju kako bi osigurao potrebne informacije o informacijama koje su pohranjene na njihovoj osobi, u bilo koje vrijeme, od osobe odgovorne za obradu. Za dobivanje osobnih podataka i kopiju tih informacija. Osim toga, Europski povjerenik za Direktive i regulaciju dao je osobi dotične informacije o sljedećim informacijama:

  • Svrhe obrade
  • Kategorije osobnih podataka koje se obrađuju
  • Primatelji ili kategorije primatelja kojima su osobni podaci otkriveni ili se još uvijek otkrivaju, posebno primateljima u trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama
  • Ako je moguće, planirano trajanje za koje su osobni podaci pohranjeni ili, ako to nije moguće, kriteriji za određivanje tog trajanja
  • Postojanje prava na ispravljanje ili brisanje osobnih podataka koji se odnose na njih ili za ograničavanje obrade od strane odgovorne osobe ili pravo prigovora na ovu obradu
  • Postojanje prava žalbe na nadzorno tijelo
  • Ako se osobni podaci ne prikupljaju od dotične osobe: sve dostupne informacije o porijeklu podataka
  • Postojanje automatskog odlučivanja, uključujući profiliranje u skladu s člancima 22 (1) i 4 DS GMO-a i — barem u tim slučajevima — smislene informacije o logičkim uključenim, kao i opseg i željeni utjecaj Takva obrada za dotične osobe

  Osoba koja se bavi također ima pravo pružiti informacije o tome jesu li osobni podaci preneseni u treću državu ili međunarodnu organizaciju. Štoviše, ako je to slučaj, osoba u pitanju ima pravo dobiti informacije o odgovarajućim jamstvima koji se odnose na transfer.

  Ako je pogođena osoba želi koristiti ovu pravu informacija, on ili ona može kontaktirati zaposlenik kontrolera u bilo koje vrijeme.

 • c) pravo na ispravljanje

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo koje je odobrio Europski povjerenik za Direktivu i regulaciju kako bi zatražio neposrednu korekciju netočnih osobnih podataka koji se odnose na njih. Nadalje, osoba koja je u pitanju ima pravo zahtijevati-, uzimajući u obzir potrebe obrade, dovršetak nekompletnih osobnih podataka – također putem dopunske deklaracije.

  Ako je pogođena osoba želi koristiti ovaj pravo ispravka, on ili ona može kontaktirati zaposlenik kontrolera u bilo koje vrijeme.

 • D) pravo na brisanje (pravo biti zaboravljen)

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo koje odobrava europski povjerenik za Direktivu i regulaciju kako bi se osoba odgovorna za brisanje osobnih podataka koji se odnose na njih bez odlaganja, pod uvjetom da se osobni podaci koji se odnose na njih se brišu. Jedan od sljedećih razloga se primjenjuje i gdje obrada nije obavezna:

  • Osobni podaci prikupljeni su ili obrađeni u svrhe za koje više nije potrebno.
  • Osoba koja je u pitanju poništava njihov pristanak, na kojem se obrada temelji na vrsti. 6 paragraf. 1 slovo a DS-GMO ili vrsta. 9 paragraf. 2 (A) DS GMO i ne postoji druga pravna osnova za obradu.
  • Osoba koja je u pitanju leži prema vrsti. 21 paragraf. 1 DS-GMO objekti za obradu i ne postoje primarni legitimni razlozi za obradu, ili osoba u pitanju podnosi se u skladu s prirodom procesa. 21 paragraf. 2 DS-GMO objekti za obradu.
  • Osobni podaci su nezakonito obrađeni.
  • Brisanje osobnih podataka potrebno je za ispunjenje pravne obveze u skladu s zakonom EU-a ili zakonom država članica na koje je zadužena osoba odgovorna.
  • Osobni podaci korišteni su u odnosu na usluge koje nudi informacijsko društvo u skladu s prirodom informacijskog društva. 8 paragraf. 1 DS-GMO.

  Ako jedan od navedenih razloga je ispravan i ako pogođeni osoba želi dogovoriti za brisanje osobnih podataka pohranjenih na IKSERV, oni mogu kontaktirati zaposlenika kontrolera u bilo koje vrijeme. ICSERV zaposlenik će organizirati zahtjev za brisanje biti u skladu s odmah.

  ISERV je javno napisao osobne podatke i naša je tvrtka odgovorna u skladu s vrstama. 17 paragraf. 1 DS-GMO obvezan izbrisati osobne podatke, IKSERV će poduzeti odgovarajuće mjere, uključujući tehničke mjere, drugim kontrolorima podataka, uzimajući u obzir dostupnu tehnologiju i troškove provedbe. Procesuirati objavljene osobne podatke, obavijestiti da je osoba koja je u pitanju briše sve linkove na ove osobne podatke ili kopije ili kopije ili kopije tih drugih kontrolera podataka. Potrebne replicacije ovih osobnih podataka, pod uvjetom da obrada nije obavezna. Zaposlenik IKSERV će organizirati ono što je potrebno na slučaj-po-slučaju osnovi.

 • e) pravo na ograničavanje obrade

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo koje je odobrila Europska redovna i Proquiacy da zahtijeva od osobe odgovorne za ograničavanje obrade ako se zadovoljeni jedan od sljedećih uvjeta:

  • Točnost osobnih podataka osporava osoba koja se brine za određeno vremensko razdoblje koje korisniku omogućuje provjeru točnosti osobnih podataka.
  • Obrada je ilegalna, osoba u pitanju odbija izbrisati osobne podatke i umjesto toga zahtijeva ograničenje korištenja osobnih podataka.
  • Odgovorna osoba više ne treba osobne podatke za potrebe obrade, ali osoba koja je u pitanju treba da dokaže, vježba ili brani pravne tvrdnje.
  • Osoba koja se bavi obradom. Članak. 21 paragraf. 1 DS-GMO i nije još jasno da li legitimni razlozi odgovorne osobe nadmašuju one osobe u pitanju.

  Ako je jedan od navedenih uvjeta ispunjen, a pogođeni osoba želi zatražiti ograničenje osobnih podataka pohranjenih na IKSERV, on ili ona može kontaktirati zaposlenika u bilo koje vrijeme za obradu Odgovorni ljudi se okrenu. ICSERV zaposlenik će ograničiti obradu.

 • f) pravo na prenosivost podataka

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo koje odobrava europski povjerenik za Direktivu i regulaciju, osobne podatke koji se odnose na njih, koje je osigurala osoba vezana za odgovorne osobe, U strukturiranom, zajedničkom i strojno čitljivom formatu. Ona također ima pravo prenositi ove podatke drugoj osobi odgovornom bez prepreka od strane osobe odgovorne za koju su dobili osobni podaci, pod uvjetom da se obrada temelji na pristanku u skladu s prirodom pristanka. 6 paragraf. 1 slovo a DS-GMO ili vrsta. 9 paragraf. 2 (1) DS GMO ili na ugovoru u skladu s prirodom ugovora. 6 paragraf. 1 (b b b) GMO se temelji i obrada obavlja se pomoću automatskih postupaka, pod uvjetom da je obrada nije potrebna za obavljanje zadatka koji je u javnom interesu ili u obavljanju javnog tijela, što je odgovornost Odgovoran je prebačen.

  Nadalje, osoba koja je u pitanju će iskoristiti svoje pravo na prenosivost podataka u skladu s prirodom podataka. 20 paragraf. 1 DS-GMO pravo na dobivanje da se osobni podaci prenose izravno od strane jedne osobe odgovorne drugoj osobi, pod uvjetom da je to tehnički izvedivo i ne utječe na prava i slobode drugih osoba Biti.

  Kako bi se dokazali pravo na prenosivost podataka, osoba u pitanju svibanj kontaktirati ICSERV zaposlenik u bilo koje vrijeme.

 • g) pravo na objekt

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo odobriti Europski kodeks Direktive i Uredbe, iz razloga koji proizlaze iz njihove posebne situacije, u bilo koje vrijeme protiv obrade osobnih podataka koji se odnose na njih. Podaci koji se temelje na vrsti. 6 paragraf. 1 slovo e ili f DS-GMO je donesena na žalbu. To se odnosi i na profiliranje na temelju tih odredbi.

  IKSERV više neće obrađivati osobne podatke u slučaju prigovora, osim ako možemo dokazati uvjerljiv temelj za obradu dostojan zaštite koja nadmašuju interese, prava i slobode dotične osobe, ili obrade Svrha je tvrditi, vježbati ili obraniti pravne tvrdnje.

  Ako IKSERV obrađuje osobne podatke kako bi se provodi izravno oglašavanje, osoba u pitanju ima pravo na prigovor u bilo koje vrijeme na obradu osobnih podataka u svrhu takvog oglašavanja. To se također odnosi na profiliranje, koliko je povezana s takvim izravnim oglašavanja. Ako je osoba koja je u pitanju predmet obrade za izravne reklamne svrhe, IKSERV više neće obrađivati osobne podatke u te svrhe.

  Osim toga, osoba koja je u pitanju ima pravo, iz razloga koji proizlaze iz njegove određene situacije, protiv obrade osobnih podataka koji se odnose na njega, koji je dostupan u ICSERV za znanstvene ili povijesne svrhe istraživanja ili u statističke svrhe. Prema vrstama. 89 paragraf. 1. GDPR se primjenjuje na žalbu, osim ako je takva obrada nužna kako bi se ispunila problem u javnom interesu.

  Kako bi se ostvareno pravo na prigovor, osoba koja je u pitanju može kontaktirati svakog zaposlenika ICSERV-a ili drugog zaposlenika. Osoba koja je u pitanju je također slobodan da ostvari svoje pravo na prigovor na korištenje informacijskog društva usluge, bez obzira na Direktiva 2002/58/EG, kroz automatizirane procedure u kojima tehničke specifikacije podliježu Biti iskorišten.

 • (h) automatizirane odluke o slučaju po slučaju, uključujući profiliranje

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo odobreno od strane Europskog redovitog i Prokonstitucije da se ne odlučuje isključivo na temelju automatizirane obrade – uključujući profiliranje — Biti podvrgnut utjecaju koji ima pravni učinak na njega ili negativno utjecati na sličan način, osim ako je odluka (1) za zaključak ili ispunjenje ugovora između dotične osobe i odgovorne osobe (2) dopušteno je u skladu s zakonodavstvom Unije ili državama članicama na koje je odgovorna osoba zadužena, a ovaj zakon je odgovarajuća mjera za očuvanje prava i sloboda, kao i legitimni interesi (3) uz izričitu suglasnost dotične osobe.

  Ako je odluka (1) nužna za zaključak ili ispunjenje ugovora između dotične osobe i odgovorne osobe ili (2) s izričitom pristankom dotične osobe, ICSERV će poduzeti odgovarajuće mjere za Podržavati prava i slobode i legitimne interese dotične osobe, uključujući barem pravo na pravo na intervenciju osobe od strane odgovorne osobe, da svoje vlastito stajalište i izazove odluku.

  Ako osoba koja se brine želi potvrditi prava u odnosu na automatske odluke, on ili ona mogu kontaktirati zaposlenika kontrolera u bilo koje vrijeme.

 • (i) pravo na opoziv odobrenja za zaštitu podataka

  Svaka osoba pogođena obradom osobnih podataka ima pravo odobreno od strane Europskog redovitog i koordinacijskog za opoziv pristanka na obradu osobnih podataka u bilo kojem trenutku.

  Ako osoba koja se brine želi potvrditi svoje pravo na ukidanje pristanka, on ili ona može kontaktirati zaposlenika kontrolera u bilo koje vrijeme.

jedanaesti. Zaštita podataka za aplikacije i u postupku primjene

Kontrolor prikuplja i obrađuje osobne podatke podnositelja zahtjeva u svrhu obrade postupka primjene. Obrada se može obaviti i elektroničkim putem. To je posebno slučaj kada podnositelj zahtjeva šalje odgovarajuće aplikacijske dokumente kontroleru elektroničkim sredstvima, na primjer putem e-maila ili putem web obrasca na web stranici. Ako kontrolor zaključi ugovor o zaposlenju s podnositeljem zahtjeva, prenosivi podaci bit će pohranjeni u svrhu obrade odnosa zapošljavanja u skladu s pravnim zahtjevima. Ako kontrolor ne podliježe ugovoru o radu s podnositeljem zahtjeva, aplikacijski dokumenti automatski će se izbrisati dva mjeseca nakon objave otkaza, pod uvjetom da nijedan drugi ovlašteni Interesa kontrolera. Drugi legitimni interes u tom smislu je, na primjer, dužnost dokaza u postupcima pod općim zakonom o jednakom liječenju (AGG).

12. Pravna osnova za preradu

Članak. 6 sam zapalio. DS-GMO služi kao pravna osnova za naše poduzeće za obradu operacija u kojoj dobivamo suglasnost za određenu namjenu obrade. Je li obrada osobnih podataka potrebnih za ispunjavanje ugovora od kojeg je osoba u pitanju ugovorna stranka, kao što je to slučaj, na primjer, s obradom operacije koje se koriste za opskrbu robe ili za pružanje bilo kojeg drugog ugovora. Performanse ili razmatranje su potrebne, tako da je obrada temelji se na tip. 6 sam zapalio. b DS GMO. Isto vrijedi i za takve operacije obrade koje su nužne za obavljanje pre-ugovorne mjere, kao što je u slučajevima zahtjeva za naše proizvode ili usluge. Ako je naša tvrtka podložna pravnoj obveza kojom se zahtijeva obrada osobnih podataka, kao što je za ispunjenje poreznih obveza, obrada se temelji na način. 6 sam zapalio. c DS-GMO. U rijetkim slučajevima, obrada osobnih podataka može biti neophodna za zaštitu vitalnih interesa dotične osobe ili druge fizičke osobe. To bi bio slučaj, na primjer, ako posjetitelj naše tvrtke su bili povrijeđeni i njegovo ime, dob, zdravstveno osiguranje podataka ili druge vitalne informacije su proslijeđene na liječnika, bolnice ili druge treće strane Treba. Onda bi obrada bila u vrsti. 6 sam zapalio. D DS-GMO. U konačnici, obrada može biti u vrsti. 6 sam zapalio. f DS-GMO. Ova pravna osnova temelji se na procesima obrade koji nisu obuhvaćeni bilo kojim od navedenih pravnih baza ako je obrada nužna za održavanje legitimnog interesa naše tvrtke ili treće strane, pod uvjetom da interesi, Ne nadjačati temeljna prava i slobode dotične osobe. Posebno nam je dopušteno provoditi takve postupke obrade jer ih je posebno spomenuo Europski parlament. U tom pogledu, on je uzeo u obzir da legitiman interes može se pretpostaviti ako je osoba u pitanju je kupac odgovorne osobe (recital 47, druga rečenica, 2 DS GMO).

Trinaesti. Zakonitih interesa u obradi u potjeru od strane odgovorne osobe ili treće strane

Je obrada osobnih podataka na temelju članka 6 sam lit. (GDT) GMO je naš legitiman interes u vođenju našeg poslovanja za dobrobit svih naših zaposlenika i naših dioničara.

14. Trajanje za koje se pohranjuju osobni podaci

Kriterij za trajanje skladištenja osobnih podataka je odgovarajuće pravno razdoblje zadržavanja. Nakon isteka razdoblja, relevantni podaci će se rutinski izbrisati, pod uvjetom da više nije potrebno za ispunjenje ugovora ili za pokretanje ugovora.

15. Pravna ili ugovorna pravila za pružanje osobnih podataka;
Zahtjevi za zaključak ugovora; Obveza dotične osobe da osigura osobne podatke; Moguće posljedice neimplementacije

Obavještavamo vas da je pružanje osobnih podataka ponekad potrebno zakonom (npr. Porezne odredbe) ili također iz ugovornih propisa (npr. Informacije o izvođaču). Ponekad, na zaključak ugovora, on svibanj biti potrebno za zahvaćena osoba kako bi nam dati osobne podatke koji naknadno mora biti obrađeni od strane nas. Na primjer, osoba koja je u pitanju dužna nam je dati osobne podatke ako naša tvrtka potpiše ugovor s njima. Nemogućnost pružanja osobnih podataka znači da se ugovor s dotične osobe ne može zaključiti. Prije nego što osoba koja je u pitanju ima bilo kakve osobne podatke koje je osoba u pitanju, osoba u pitanju mora kontaktirati jednog od naših zaposlenika. Naš zaposlenik obavještava osobu koja se brine o slučaju po slučaju da li je odredba osobnih podataka zahtijeva zakonom ili ugovorom ili da li postoji obveza prema osobnim podacima. I koje bi bile posljedice nepružanja osobnih podataka.

16. Entilizing automatizirano donošenje odluka

Kao odgovorno društvo, suzdržavamo se od automatskog donošenja odluka ili profiliranja.

Ova izjava o privatnosti pripremljena je od strane generatora za zaštitu podataka DGD-ove Njemačke zaštite podataka GmbH, koja služi kao vanjski dužnosnik za zaštitu podataka Dachau, u suradnji s odvjetnikom za zakon o zaštiti podataka Christian Solmecke.